Solebox x Packer Shoes x Adidas Ultra Boost Mid

Solebox x Packer Shoes x Adidas Ultra Boost Mid

Tyske Solebox og New York baserede Packer Shoes har et vildt collab i ærmet. Læs mere om Solebox x Packer Shoes x Adidas Ultra Boost Mid her.

UPDATE D. 31. OKTOBER: Begge silhouetter releaser d. 4. november hos Solebox og Packer Shoes, men har global release ugen efter, d. 1. november. Vi har samlet en række forhandlere her på siden.

Det er Yeezy Mafia som offentliggjorde det på deres Instagram i midten af august, i forbindelse med Adidas Sneaker Exchange. Til dem som ikke ved hvad Sneaker Excahnge drejer sig om, så er det kort fortalt et “program” som Adidas har kørt siden januar. En til to brands/shops får lov at lave deres version af to udvalgte Adidas silhouetter (eksempelvis danske NAKED som lavede deres version af en Ultra Boost og en Samba).
Valget af materialer i denne sko er som vi kender det; Boost mellemsål og Primeknit overdel. Dog er denne colorway aldrig set før. I overdelen har man valgt at lave et grafisk mønster af grå og sort som i snuden er helt sort, og op omkring anklen bliver det helt gråt. Afslutningsvist er der blå heel-taps på hhv. hæl og “pløs”. Inspirationen til denne colorway siges at komme fra havet.

Se den anden silhouet i dette collab lige her.

Hvor kan man købe Solebox x Packer Shoes x Adidas Energy Boost?

Releasedato er d. 11. november og vi ved at flere shops får dem online. Se listen her på siden (blandt andet End og Slam Jam).

Solebox x Packer Shoes x Adidas Boost

Solebox x Packer Shoes x Adidas Boost