NAKED x Adidas Ultra Boost Waves Pack

Det kan gøre enhver dansk sneakerfreak varm om hjertet når en dansk shop får lov at lave et collab sammen med selveste Adidas. Denne begejstring bliver ikke just mindre når det drejer sig om SÅ fede silhouetter! Her kigger vi nærmere på NAKED x Adidas Ultra Boost Waves Pack.

Denne skønhed release in-store og online hos NAKED fredag d. 16. december og fredagen efter releaser de online hos shops som Overkill og Caliroots.

Silhouetten ligner umiddelbart “bare” en ny colorway, men når man kigger nærmere er der en ganske stor ændring ved netop denne silhouette. Den cage som udgør de tre striper og som sørger for at snørrebåndene holder foden fast har tidligere været lavet i plastik, og i nogle tilfælde også læder. Her har NAKED valgt at konstruere den i infarvet primeknit, som i vores øjne er en utrolig lækker detalje.
Desuden vil denne også release i herrestørrelser!

Hvor kan man købe NAKED x Adidas Ultra Boost Waves Pack?

Det kan du hos NAKED’s butik i København d. 16. december og fredagen efter releaser de online hos udvalgte Adidas forhandlere som Overkill og Caliroots.

Adidas Ultra Boost
Panton/Footwear White
BB1141

NAKED x Adidas Ultra Boost Waves Pack

NAKED x Adidas Ultra Boost Waves Pack

NAKED x Adidas Ultra Boost Waves Pack

Vores personlige go-to sneakerforhandlere er, Adidas, Naked, Size?, JD Sports, End Clothing og 43einhalb for at nævne et par stykker.

Hvis du leder efter et par sneakers der er udsolgt hos alle normale forhandlere, kan du besøge KLEKT.com hvor man under sikre forhold kan købe udsolgte par direkte fra private sælgere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00