Travis Scott x Nike Air Jordan 1 Cactus Jack

Release dato:

5. april, 2019

Model

Air Jordan 1

Style:

Release dato:

5. april, 2019

Model:

Air Jordan 1

Colorway:

Sail/Dark Mocha/University Red/Black

Style:

Info om Travis Scott x Nike Air Jordan 1 Cactus Jack releasen

Ved første øjekast ser denne Travis Scott x Nike Air Jordan 1 Cactus Jack meget almindelig ud. Dog får man hurtigt øje på swoosh’en som er vendt på hovedet.

Houston-rapperen Travis Scott er igen gået sammen med Nike, og denne gang står endnu en Jordan silhuet for skud. Travis har taget en af de mest legendariske Jumpman silhuetter, nemlig Jordan 1. Bortset fra den unikke branding med spejlvendt swoosh, så består skoen primært af brun nubuck og hvidt læder. Desuden er der selvfølgelig Travis’ “Cactus Jack” branding på den ene pløs.

Vi kender ikke den præcise releasedato endnu, men troværdige @py_rates har på Instagram skrevet april 2019… og vi glæder os!

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Air Jordan 1

Som du har kunne læse, releaser Travis Scott x Nike Air Jordan 1 Cactus Jack inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 5. april, 2019 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

De releaser i Nike Store, men ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu. Vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske forhandlere som Size?, Rezet Store, STOY, Norse Store og JD Sports.

Derudover vil vi altid anbefale dig at besøge Caliroots, Afew Store, END, 43Einhalb og The Good Will Out.

Vores yndlingsforhandlere

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.