Skepta x Nike Air Max Tailwind V

Release dato:

2. april, 2021

Model

Nike Air Max Tailwind V

Colorway

-

Style:

CQ8714-001

Release dato:

2. april, 2021

Model:

Nike Air Max Tailwind V

Colorway:

Style:

CQ8714-001

Info om Skepta x Nike Air Max Tailwind V releasen

Nu releaser Skepta x Nike Air Max Tailwind V om ikke så lang tid. Rapperen fra England lancerer i samarbejde med Nike nu sit take på den noget oversete Nike Air Max Tailwind V sneaker.

Denne release matcher udseendet af tidligere samarbejder mellem Skepta og Nike. Med andre ord er der en tydelig rød tråd i designet både når det kommer til colorways, men også hvilke silhouetter man har valgt at kaste sig over.

Som nævnt er det ikke første gang vi ser et samarbejde mellem Skepta og Nike. Faktisk er denne release den 5. i rækken. Den engelske rapper har tidligere kastet sin kærlighed på silhouetterne Nike Air Max 97, Nike Air Max Deluxe, Nike Air Max 97/BW og senest den crazy Nike Shox.

Ud over dette lækre par sneakers releaser ved samme lejlighed et rigtig fedt tracksuit og naturligvis også en bucket hat.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Max Tailwind V

Som du har kunne læse, releaser Skepta x Nike Air Max Tailwind V inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 2. april, 2021 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike StoreRezet StoreSize? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.