Sacai x Nike Blazer Mid White Wolf Grey

Release dato:

10. oktober, 2019

Model

Nike Blazer Mid

Colorway

White-Wolf Grey

Style:

BV0072-100

nike-store-1200x628.jpg

Rabatkode til Nike Store

Køb 3 produkter til fuld pris og spar 20% med rabatkoden BUNDLE3.

Fra 8.-14. februar 2019

Release dato:

10. oktober, 2019

Model:

Nike Blazer Mid

Colorway:

White-Wolf Grey

Style:

BV0072-100

Info om Sacai x Nike Blazer Mid White Wolf Grey releasen

Nu er denne vilde Sacai x Nike Blazer Mid White Wolf Grey endelig på trapperne!

Chitose Abe er navnet på Sacai-grundlæggerne. Hun har selv udtalt at når hun designer nyt, så arbejder hun hovedsageligt med to begreber. Disse to begreber er stability and betrayal (dansk: stabilitet og forræderi).

Ved denne nye Sacai x Nike Blazer Mid White Wolf Grey er det stabile at finde i de to silhuetter som Chitose har valgt at arbejde med. Det forræderiske er så, at hun har valgt at fusionere Blazer og Dunk silhuetterne så der opstår to ting af alt. Der er to swooshes, dobbelt pløs, to snørebånd i hver sko osv. Desuden er der Sacai x Nike branding på hæl og pløs.

Sacai er japansk og blev grundlagt i 1999 af Chitose Abe. I 2016 lavede brandet et samarbejde med dendanske smykke-designer Sophie Bille Brahe. Chitose Abe har inden Sacai været ansat hos Comme des Garçons som “pattern cutter”. Chitose ejer Sacai brandet 100% selv.

De tidligere Sacai x Nike collabs har alle været revet væk på ingen tid. Vi har derfor ikke grund til at tro andet om disse to releases også.

Se også den anden colorway i dette drop ved at klikke her.

I næste måned holder vi fokus på de vilde Black Friday Sneaker Udsalg, ligesom vores store julegave guide også er på trapperne.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Sacai x Nike Blazer Mid White Wolf Grey

Som du har kunne læse, releaser Sacai x Nike Blazer Mid White Wolf Grey inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 10. oktober, 2019 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Som du måske ved er der tale om en meget eksklusiv og limiteret sneaker, der ikke releaser i ret mange butikker. I skrivende stund er alle forhandlere ikke endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med disse forhandlere hvor du, med stor sandsynlighed, enten kan skrive dig op til raffle, eller shoppe dem på datoen for release.

Kig efter Nike skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.