Nike Space Hippie 01 Black Wheat

Release dato:

20. august, 2020

Model

Nike Space Hippie 01

Colorway

Black-Wheat-White

Style:

CZ6148-002

Release dato:

20. august, 2020

Model:

Nike Space Hippie 01

Colorway:

Black-Wheat-White

Style:

CZ6148-002

Info om Nike Space Hippie 01 Black Wheat releasen

Nu lander denne flotte Nike Space Hippie 01 Black Wheat lige om lidt!

Det er ikke mange måneder siden at de første Space Hippie releases udkom. Den første “pack” som udkom var i farverne grå og “Hyper Crimson”. Kort efter så vi en blå/grøn colorway, og nu denne flotte Nike Space Hippie 01 Black Wheat.
Indtil videre er det “kun” denne Space Hippie silhuet som kommer i denne colorway. Dog kan vi se at de tidligere colorways har været tilgængelig på 3 silhuetter, og derfor tror vi også at denne release får flere silhuetter på.

Space Hippie 01 er lavet af mindst 50% genanvendt materiale målt på vægt, fra overdel til ydersål. Alene på overdelen er Flyknit-tråden fremstillet af 85-90% genbrugsmateriale.

Desuden har Nike droppet dobbelt box ved levering, og benytter i stedet en enkelt box. Denne er fremstillet af genanvendte materialer og printet med plantebaseret blæk.

Du kan også læse om den nye VaporMax 2020 her. Denne release er ikke en del af Space Hippie kollektionen, men stadig ligeså bæredygtig.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Space Hippie 01

Som du har kunne læse, releaser Nike Space Hippie 01 Black Wheat inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 20. august, 2020 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike StoreRezet StoreSize? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.