Nike Dunk Low Community Garden

Release dato:

10. september, 2020

Model

Nike Dunk Low

Colorway

Multi-Color-Midnight Turquoise-Cardinal Red-Lemon Wash

Style:

CZ9747-900

Release dato:

10. september, 2020

Model:

Nike Dunk Low

Colorway:

Multi-Color-Midnight Turquoise-Cardinal Red-Lemon Wash

Style:

CZ9747-900

Info om Nike Dunk Low Community Garden releasen

Nu releaser denne flotte Nike Dunk Low Community Garden snart!

Der er ingen tvivl om at alle Dunks som releaser for tiden, bliver revet væk. Denne Nike Dunk Low Community Garden bliver med garanti ingen undtagelse. Overdelen er konstrueret i et kanvas-lignende materiale. Desuden siges det, at både overdel og sål er udfra samme princip som Space Hippie kollektionerne, nemlig “Move to Zero”. Altså med bæredygtighed og miljø i højsædet. Ydersålen er blandt andet fremstillet af Nike Grind Rubber. Dette materiale er oprettet af Nike’s genanvendte overskydende produktionsmaterialer.

Space Hippie er en udforskende fodtøjskollektion, der er inspireret af livet på Mars, hvor der er sparsomme materialer og ingen genforsyningsmission. Space Hippie, der er lavet af restmaterialer eller “space junk”, er resultatet af en bæredygtig proces med et helt nyt design. (kilde: nike.com)

På overdelen er massevis af blomsterprint og tye dye-detaljer. Umiddelbart er de lavet således, at ikke to par er ens. De primære farver er petroleumsblå og rosa, men med accenter af lysegul på blandt andet swoosh og snørebånd.

Denne colorway går under navnet “Lemon Wash” og “Community Garden”. Hvis den skal være en del af din samling, anbefaler vi at du er klar ved release. Alle Dunks har som sagt solgt ud efter få minutter, og denne bliver med garanti ingen undtagelse. Den er anderledes i forhold til andre Dunks vi har set, og den minder mest af alt om Travis Scott’s Dunk SB for nogle måneder siden.

Er dette den bedste release i forbindelse med Nike’s “Move to Zero” program indtil videre? Mit svar er ja.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Dunk Low

Som du har kunne læse, releaser Nike Dunk Low Community Garden inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 10. september, 2020 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike StoreRezet StoreSize? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.