Nike Air Jordan 1 Hyper Royal

Release dato:

17. april, 2021

Model

Nike Air Jordan 1

Colorway

Hyper Royal/Light Smoke Grey-White

Style:

555088-402

Release dato:

17. april, 2021

Model:

Nike Air Jordan 1

Colorway:

Hyper Royal/Light Smoke Grey-White

Style:

555088-402

Info om Nike Air Jordan 1 Hyper Royal releasen

Nu lander denne flotte Nike Air Jordan 1 Hyper Royal endelig!

Den altid eftertragtede Jordan 1 High silhuet kommer nu i en frisk colorway til forår og sommer. Nike Air Jordan 1 Hyper Royal har en hvid base i læder med lyseblå og lysegrå ruskinds overlays. På tungen er Nike Air loge-tagget udført i en mørkere blå farve for at skabe lidt kontrast.

Denne kan nemt ses som en pendant til den “University Blue” colorway som havde release i start marts. Den denim-lignende lyseblå har et mere slidt look på denne colorway. Desuden kommer denne også med hvide snørebånd, hvilket løfter udtrykket en del. Desuden skulle der også medfølge et sæt blå snørebånd som matcher logoet på tungen.

Hvis du synes denne release ser bekendt ud kan det også være fordi at “Turbo Green” fra start 2019 havde samme rå ruskinds-look.

Skal denne flotte Jordan 1 være en del af din samling? Så anbefaler vi at du sidder klar ved release. Der er ingen tvivl om at disse bliver udsolgt meget hurtigt. Som altid krydser vi fingre for en masse WINS.

Hold desuden øje med vores sneaker release kalender så du ikke misser de bedste releases til forår og sommer. Den bliver løbende opdateret!

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Jordan 1

Som du har kunne læse, releaser Nike Air Jordan 1 Hyper Royal inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 17. april, 2021 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike Store, Size? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.