Nike Air Jordan 1 High Lyseblå

Release dato:

6. marts, 2021

Model

Nike Air Jordan 1 High

Colorway

University Blue/White/Black

Style:

-

Release dato:

6. marts, 2021

Model:

Nike Air Jordan 1 High

Colorway:

University Blue/White/Black

Style:

Info om Nike Air Jordan 1 High Lyseblå releasen

Hvis du er interesseret i at få fingrene i disse Nike Air Jordan 1 High Lyseblå, så er du helt sikkert ikke alene. Der er nemlig ingen tvivl om at denne model blivet revet ud af hænderne fra forhandlerne allerede inden de når at komme på hylden.

Det er fedt du læser med her, for så har du forhåbentlig allerede forbedret dine chancer for at købe skoene. Du er nemlig nødt til at være klar på dette rette tidspunkt og på det rette sted. De fleste steder releaser disse flotte lyseblå Jordan 1 High sneakers kl. 9.00 – forhandlerne finder omfatter naturligvis Nike Store, men du kan også lægge billet ind på skoene hos en lang række andre forhandlere.

Det er en af de store releases hos Nike, det kan man vurdere ud fra en række parametre. Et af dem er når man kigger nærmere på hvilke størrelser skoene releaser i. Denne sneaker releaser i størrelser der passer til hele familien – det er ikke alle Jordan releases hvor man er så priviligeret.

Nike Air Jordan 1 High Lyseblå Baby

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Jordan 1 High

Som du har kunne læse, releaser Nike Air Jordan 1 High Lyseblå inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 6. marts, 2021 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike Store, Size? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.