Nike Air Jordan 1 High Black Mocha

Release dato:

19. december, 2020

Model

Nike Air Jordan 1

Colorway

Black Mocha

Style:

555088-105

Release dato:

19. december, 2020

Model:

Nike Air Jordan 1

Colorway:

Black Mocha

Style:

555088-105

Info om Nike Air Jordan 1 High Black Mocha releasen

En måned før de store Black Friday Sneaker Udsalg går i luften, releaser denne Nike Air Jordan 1 High Black Mocha. En release der med garanti kommer til at sælge ud med det samme. OG det er der flere grunde til. Den første er, at Air Jordan 1 High silhouetten nærmest aldrig har været mere populær end den er lige nu. Den anden årsag er, at netop denne colorway kommer til at appellere til rigtig mange forbrugere.

Som en lille ekstra info kan vi fortælle at denne sko kommer til at release i størrelser til hele familien. Det vil sige både herrer, damer, børn og de allermindste kan trække i de lækre sko.

Vi tror efterspørgslen bliver høj på denne Nike Air Jordan 1 High Black Mocha, så vi anbefaler du sidder KLAR ved release.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Jordan 1

Som du har kunne læse, releaser Nike Air Jordan 1 High Black Mocha inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 19. december, 2020 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike StoreRezet StoreSize? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.