Nike Adapt Huarache Sort Blå

Release dato:

12. december, 2019

Model

Nike Adapt Huarache

Colorway

Black-Racer Blue

Style:

BV6397-002

Release dato:

12. december, 2019

Model:

Nike Adapt Huarache

Colorway:

Black-Racer Blue

Style:

BV6397-002

Info om Nike Adapt Huarache Sort Blå releasen

Nu releaser denne vilde Nike Adapt Huarache Sort Blå. Endnu en colorway i rækken af sneakers du kan fjernstyre via din smartphone.

Det nye banebrydende Adapt system fra Nike er kommet for at blive. Et intelligent system som kan snøre dine sko for dig.

Den første colorway er den gule som virkelig ser skarp ud. Hvis du ikke allerede har fået fingre i et par sneaks med Adapt teknologien kan det være denne nye model kan lokke dig.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Adapt Huarache

Som du har kunne læse, releaser Nike Adapt Huarache Sort Blå inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 12. december, 2019 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike StoreRezet StoreSize? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.