Reflekterende Adidas Alphaedge 4D

Reflekterende Adidas Alphaedge 4D løbesko

Adidas har netop annonceret af de inden længe releaser 2 nye par reflekterende Adidas Alphaedga 4D løbesko. Siden den allerførste model tilbage i april 2017, er de innovative 4D ‘printede’ sneakers blevet releaset i forskellige versioner. I starten var de meget limiterede og kun kun på hylderne i meget små mængder. I dag har Adidas produktionsapparatet klar til at producere mange par ad gangen, og derfor er mange af de seneste releases også kommet på hylderne i større mængder.

Den nyeste version af skoen er denne reflekterende Adidas Alphaedge 4D. Skoen kommer i to colorways – en hvid og en sort. 

De har begge en Primeknit overdel hvor dele af trådene er reflekterende. Det giver skoen en super flot effekt, og samtidig en praktisk feature her i den mørke tid.

Her kan du købe de reflekterende Adidas Alphaedge 4D

Du kan se skoen selv fra d. 11. November hvor du kan købe dem hos Adidas, Sportmaster og formentlig også hos forhandlere som Rezet Store og JD Sports.

Tjek vores anbefalede Adidas forhandlere lige her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.