Den helt nye Nike Kyrie 6

Den helt nye Nike Kyrie 6

Nu kigger vi nærmere på den nye Nike Kyrie 6. Når man designer en signatursneaker for f.eks. Kyrie Irving er der flere aspekter man skal tage hensyn til. For det første kigger designerne på atletens professionelle evner og behov, derudover kigger man på atletens personlighed, der også skal skinne igennem.

Kyrie Irving’s personlighed er lige så stærk og alsidig som hans spil på banen, hvilket også viser sig i de samarbejder han har lavet gennem tiden. Hvor mange kan f.eks. både samarbejde med tegnefilm figurer som Svampe Bob den ene dag og eksklusive streetwear brands den anden? Michael Jordan kunne med stor succes, og han må være en kæmpe inspiration for alle på det punkt.

Det er designeren Benjamin Nethongkome der står bag den nye Nike Kyrie 6. Han er også manden bag 4’eren og 5’eren.

En af de store styrker ved de forskellige Kyrie signatur sneakers er at der er en klar rød tråd i de forskellige designs. Det er svært ikke at blive begejstret for den nye, hvis du kunne lide den forrige. Nye modeller bliver naturligvis opgraderet med den nyeste teknologi tilgængelig, men skoens funktion vil være den samme – bare bedre.

Den helt nye Nike Kyrie 6

Her kan du købe den helt nye Nike Kyrie 6

Du får mulighed for at se de nye sko fra d. 22. November 2019 hvor de releaser på verdensplan.

Du vil herefter kunne købe dem i bl.a. Nike Store, Size?, Rezet Store og JD Sports.

Tjek disse Nike forhandlere ud hvis du er interesseret i at se mange flere releases.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.