Puma x KidSuper Sport Club: En fusion af mode og fodbold

PUMA’s nyeste samarbejde med den amerikanske kunstner Colm Dillane, bedre kendt som KidSuper, bringer hans kunstneriske værker til live gennem markante designs og moderniserede klassikere. Samarbejdet, der følger tidligere udgivelser, trækker inspiration fra Pumas fodboldarv og Dillanes livslange passion for sporten.

Gennemtænkt design med fodbold i fokus

Gennem en kreativ fortolkning af PUMAs arkivsilhuetter indfanger PUMA x KidSuper Sports Club kollektionen essensen af sportstøj med pastelfarver og moderne æstetik, sammen med opdaterede versioner af Velophasis og Palermo sneakers.

Kollektionen omfatter flere matchende sæt, som er forhøjet med tekstilfarvning, grafisk jacquardstrik, grafik inspireret af Puma King, og mønstrede motiver skabt af KidSuper for Puma.

Puma x KidSuper Sport Club

Skabt i to farvevarianter inkluderer kollektionens skåret-og-syet trackjakke og bukser markante farveblokeringer samt broderede detaljer. Med en jacquard strikke-proces fremviser de strikkede trøjer og shorts dristige grafiske elementer og et KidSuper Football Club mærke. Cardiganen benytter samme jacquardstrik med et allover print, der abstraherer menneskelige ansigtstræk, mens langærmede trøjer og nederdele er fremstillet i et power mesh tekstil med specialdesignede kunstværker af KidSuper.

De opdaterede Velophasis Nu og terrassefavoritten Palermo Nu er strømlinede versioner af de originale designs, med overdele af premium cashmere ruskind, mesh underlag og brugerdefinerede PUMA og KidSuper Studios tags på tungen. Velophasis Nu er afsluttet med distressed detaljer, der giver den Y2K-inspirerede sneaker et forud-slidt look.

Puma x KidSuper Sport Club

Kollektionen afrundes med samarbejdende Puma x KidSuper tilbehør, herunder en Bucket Hat, Duffle Bag og Halstørklæde.

En unik samling af karakterer samles til kampagnen, der skildrer Dillane som patriarken for PUMA x KidSuper-familien. Inspireret af de klassiske gangsterfilm fra 90’erne fremviser billederne den kunstneriske kollektion, med fokus på de matchende joggingtøj.

PUMA x KidSuper Sport Club kollektionen lanceres den 13. april 2024 på kidsuper.com og i butikker, samt hos udvalgte forhandlere.

Køb dit Puma gear her

Vores personlige go-to Puma forhandlere er, Naked, Size?, End Clothing og JD Sports for at nævne et par stykker.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00