Puma Stewie 3: En sko, der fortæller en historie

Puma og WNBA’s MVP, Breanna Stewart, præsenterede i dag den nyeste model, Puma Stewie 3, i Paris, Frankrig. Denne seneste model er en hyldest til et væld af indflydelser, der hver især bidrager til skoens fortælling.

Designet bag Puma Stewie 3

For den tredje signatursko med Puma er designet inspireret af Breannas dekorerede karriere. Puma Stewie 3 Dawn udstråler med sine ildfulde farver og florale detaljer, der repræsenterer både hendes familie og rejse. Som en hyldest til Tokyo symboliserer kirsebærblomsten, eller Sakura, livets flygtige skønhed og naturens modstandskraft. Inspirationen er også hentet fra Rio de Janeiro i Brasilien, specifikt det gyldne trompettræs udsøgte blomsterflor. De gyldne accenter på skoen spejler den eftertragtede guldmedalje for mestre.

I hjertet af Stewie 3’s design ligger en dyb forbindelse til Spanien, symboliseret ved de prominente røde nellikeblomster, der pryder dens overflade. Den røde nellike fungerer som en hyldest til Stewies ægtefælle, Marta.

Et af de mest fængslende elementer er inkorporeringen af originale blomstrende frømønstre, der graciøst kaskaderer hen over ydersålen på skoens silhuet, en hyldest til Stewies datter, Ruby, og hendes ønske om at udvikle spillet.

“Det er en ære at kunne inkorporere en del af min historie i Stewie 3: de mennesker jeg elsker og nogle af de steder, der har været afgørende for min rejse. Jeg er spændt på at dele min tredje signatursko med verden, og hvad bedre måde end at afsløre den i Paris, værtsby for dette års sommer-OL,” sagde Stewart.

En MVP-værdig tilføjelse til dit spil, Puma Stewie 3 Dawn er udviklet til præstation – med en slidstærk ydersål for ekstra greb og en dobbeltdensitets Profoam+ mellemsål for målrettet stødabsorbering. Det betyder mere energireturn og stabilitet, når du driver banen, smadrer tilbagebrættet eller tager det fra kyst til kyst.

Puma Stewie 3 Dawn lanceres den 14. maj 2024.

Køb dit Puma gear her

Vores personlige go-to Puma forhandlere er, Naked, Size?, End Clothing og JD Sports for at nævne et par stykker.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00