Puma Palermo – Retur til Palermo

Nu ankommer Puma Palermo hjem til Siciliens hovedstad Puma tager turen hjem til selve Siciliens hovedstad for den nye sæson. Den ankommer i bløde, nye colorways og er trofast genskabt i en tidløs low top silhouet. Dette inkluderer et signatur Palermo-tag på overdelen, en T-tå konstruktion og den helt klassiske gummisål.

Dette nye kapitel i “Forever. Palermo.” kampagnen indfanger livligheden og det søde liv i Palermo gennem sine vartegn, markeder og gader, mens to nye colorways stjæler rampelyset. Nu releaser nemlig både en “Grape Mist” og “Alpine Snow” udgave.

Oprindeligt var Palermo en del af en særlig serie sneakers skabt af Puma, som hædrede nogle af Europas mest berømte hovedstæder, inklusiv London, Oslo og mange flere. Palermo blev senere adopteret af fodboldcasuals og blev en fast del af kulturen på tribunerne.

Efter genintroduktionen af Palermo i dets oprindelige colorway, ankommer denne seneste kampagne som en opfølgning på den Jack Grealish og Dua Lipa-ledede “Forever. Palermo.” kampagne fra 2023, som portrætterede skoens fodboldarv gennem et moderne objektiv.

Den seneste Puma Palermo pakke er tilgængelig fra den 14. marts hos vores Puma partnere

Køb dit Puma gear her

Vores personlige go-to Puma forhandlere er, Naked, Size?, End Clothing og JD Sports for at nævne et par stykker.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00