LeBron James x Liverpool FC – Chapter 2

Dyk ned i den seneste fortælling LeBron James x Liverpool FC – Chapter 2, hvor to ikoner endnu en gang kolliderer for at skabe en unik fusion af sport og stil.

Denne nyeste transatlantiske samarbejde mellem verdens mest ikoniske basketballspiller og en global fodboldkraft er officielt lanceret i dag.

Du kan købe det nye LeBron x Liverpool FC Gear i Nike Store og hos Unisport lige nu.

LeBron James x Liverpool FC Chapter 2 kollektion fremviser sort stadiontrøje med gulddetaljer.

Med udgangspunkt i energien fra sidste års samarbejde (Chapter 1) mixer Chapter 2 klassiske basketballreleases med de seneste fodboldtrends, alt sammen i en frisk farvepalet af sort, blåt og guld.

Kollektionen byder på en sort stadiontrøje med korte ærmer, basketballtrøje og shorts, fodboldjakke og T-shirts, alle med gulddetaljer, der fremhæver LFC’s ‘You’ll Never Walk Alone’ og LeBrons ‘Strive for Greatness’.

Hvis du er interesseret i at følge med i de seneste releases indenfor fodboldtrøjer- og støvler skal du gøre dig selv den tjeneste at følge med på fodboldfreak.dk hvor du finder de nyeste fodboldtrøjer fra de største klubber og landshold.

I kollektionen finder du også et par sneakers: LFC x LeBron Nike NXXT Gen Amplified, der hylder LeBrons rødder med en Akron-inspireret sål og AirZoom polstring for ultimativ komfort.

LFC x LeBron Nike NXXT Gen Amplified sneakers med Akron-inspireret sål og AirZoom stødabsorbering.

LeBron James x Liverpool FC – Chapter 2

De nye kampagnebilleder ledes af LeBron, der nylig blev den første NBA-spiller til at nå 40.000 point i den regulære sæson, sammen med flere Liverpool-spillere, herunder Alisson Becker, Andy Robertson, Missy Bo Kearns, Taylor Hinds og herreholdets anfører, Virgil van Dijk.

Kampagnebilleder med LeBron, Van Dijk og Liverpool-spillere i den nyeste kollektion.

LeBron og Van Dijk står i centrum for denne kampagne, som vil blive promoveret udenfor Kop, samt i Niketown London og i byerne Los Angeles og New York.

Om den nye kollektion udtalte Liverpool-kaptajnen: “Det har været fantastisk at arbejde sammen med LeBron for at lancere dette samarbejde. Jeg er spændt på, at alle får set, hvad vi har skabt.”

Taylor Hinds tilføjede: “Det er endnu et fantastisk samarbejde mellem LFC og LBJ. Det er en fin blanding af basketball- og fodboldstil.”

Denne samling er ikke blot en hyldest til sporten, men også en fejring af samarbejdet mellem to verdensomspændende ikoner, der sammen bringer det bedste fra to verdener sammen i en stilfuld og innovativ kollektion.

Køb dit Nike gear her

Vores personlige go-to Nike forhandlere er, Nike Store, Naked, Size? og JD Sports for at nævne et par stykker.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.