On-foot: Nike SB Zoom Blazer Low GT NBA

Vi har fået tilsendt et par Nike SB Zoom Blazer Low GT NBA som vi har testet lidt af og skudt nogen billeder af til Jer.Som udgangspunkt skal jeg indrømme at jeg ikke kendte meget til releasen, ud over at jeg vidste den var en del af Nike SB x NBA kollektionen. Den består af en stribe Nike SB releases (både sko og tøj) der er NBA brandet og samtidig designet med brug af farver fra forskellige NBA hold.

Første indtryk af Nike SB Zoom Blazer Low GT NBA

Som regel er Nike SB releases designet til at blive brugt. Når man skater slides skoene på en helt særlig måde, og der er ofte meget fokus på at skabe netop slidstærke produkter. Af samme årsag blev jeg lidt overrasket over hvor ‘pæn’ denne sneaker egentlig er. Det er jo faktisk en sko du kunne iføre dig hvis du skulle ud og være præsentabel og ‘pæn’.

Se hele udvalget af Nike SB x NBA produkter her!

Efter lidt research viser det sig at denne sko, selv om den er pæn har en super fed feature der først viser når man begynder at benytte den som den er tiltænkt.

Som slidet begynder at sætte ind på skoene afsløres nye farver. Den sorte swoosh skifter farve til gul, og det mørkeblå overdel gemmer på en lyseblåt farve.

Super lækkert at Nike designer en sko til at blive brugt og slidt, og tilmed giver den det ekstra liv at skoen udvikler sig i takt med at den bruges.

On-foot billeder

Her er lidt af de billeder vi har skudt, sammen med nogen af de officielle billeder hvor man kan se effekten af de ‘slidte sko’.

Her til sidst kan vi berette at komforten i skoen er meget fin og de fitter helt normalt i forhold til andre Nike silhouetter.

Se hele udvalget af Nike SB x NBA produkter her!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.