Nike Air Max Day 2019

Nu er der heldigvis ikke længe til Nike Air Max Day 2019. I den forbindelse skal vi kigge nærmere på de 6 vindende designs fra sidste års Nike On:Air konkurrence.

Lokale historier fortalt i sneaker-designs

Flere hundrede deltog i workshops i deres respektive byer, og  antallet af finalister blev indsnævret til 18. Ud af de 18 finalister blev der i maj fundet 6 vindere fra henholdsvis New York, London, Paris, Seoul, Shanghai og Tokyo.

Nike Air Max Day 2019

Foruden de 6 ovenstående, som forventes at release umiddelbart efter Nike Air Max Day 2019, så forventer vi mange andre releases.

Sidste år på Air Max Day 2018 havde Nike en del i ærmet. Den største release, som viste sig at blive kåret som “Sneaker of The Year” flere steder, er selvfølgelig Sean Wotherspoon’s Air Max 97/1. Derudover havde Nike den nye Air Max 270 i ærmet, samt re-releases af Air Max 93, Air Max 180 og Atmos “Animal Pack 2.0”.
Vi forventer selvfølgelig at i år bliver ligeså stort. Så er der kun tilbage at spørge; hvad håber DU Nike har i ærmet i år?

Nedenfor har vi lavet et lille galleri af vinderne og deres vindende designs.

Cash Ru x Nike Air Max 97 Shanghai

Gabrielle Serrano x Nike Air Max 98 New York

Gwang Shin x Nike Air Max 97 Seoul

Jasmin Lasode x Nike Air Max 97 London

Køb dit Nike gear her

Vores personlige go-to Nike forhandlere er, Nike Store, Naked, Size? og JD Sports for at nævne et par stykker.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00