Nike Air Max Day 2019

Nike Air Max Day 2019

Nu er der heldigvis ikke længe til Nike Air Max Day 2019. I den forbindelse skal vi kigge nærmere på de 6 vindende designs fra sidste års Nike On:Air konkurrence.

Lokale historier fortalt i sneaker-designs

Flere hundrede deltog i workshops i deres respektive byer, og  antallet af finalister blev indsnævret til 18. Ud af de 18 finalister blev der i maj fundet 6 vindere fra henholdsvis New York, London, Paris, Seoul, Shanghai og Tokyo.

Nike Air Max Day 2019

Foruden de 6 ovenstående, som forventes at release umiddelbart efter Nike Air Max Day 2019, så forventer vi mange andre releases.

Sidste år på Air Max Day 2018 havde Nike en del i ærmet. Den største release, som viste sig at blive kåret som “Sneaker of The Year” flere steder, er selvfølgelig Sean Wotherspoon’s Air Max 97/1. Derudover havde Nike den nye Air Max 270 i ærmet, samt re-releases af Air Max 93, Air Max 180 og Atmos “Animal Pack 2.0”.
Vi forventer selvfølgelig at i år bliver ligeså stort. Så er der kun tilbage at spørge; hvad håber DU Nike har i ærmet i år?

Nedenfor har vi lavet et lille galleri af vinderne og deres vindende designs.

Cash Ru x Nike Air Max 97 Shanghai

Gabrielle Serrano x Nike Air Max 98 New York

Gwang Shin x Nike Air Max 97 Seoul

Jasmin Lasode x Nike Air Max 97 London

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.