Nike Air Wild

Nike Air Wild – En perfekt Efterårssneaker

Vi kommer ikke udenom af efteråret står for døren, det betyder også at ikke alle dage er til de små lækre hurtige hvide sneaks – men så er det godt vi kan skifte dem ud med f.eks. de nye Nike Air Wild.

Du kan Købe Nike Air Wild i 3 colorways lige nu i Nike Store.

Nike Air Wild er, som navnet antyder, lidt vilde. Modellen er en såkaldt Trail Shoe hvilket i virkeligheden bare betyder at de er udstyret med en meget grov og i dette tilfælde lidt aggresiv sål, der er perfekt til mange forhold hvor traditionelle sneakers giver op.

Et par Nike Air Wild er som skabt til en tur i skoven eller andre steder hvor det er vigtigt at stå godt fast. De klarer uden problemer en glat skovbund, rullende sten eller andre situationer hvor man bare ikke skal miste fodfæstet. Samtidig med at skoene er skridsikre er de faktisk ikke ret tunge, og er meget anvendelige selv på længere ture.

Du kan finde Nike Air Wild i Nike Store lige nu i 3 lækre colorways. Du finder både den lyse ‘Light Bone’ udgave, den mørke ‘Wolf Grey’ og den klassiske ‘Golden Beige’ i sortimentet.

Nike Air Wild er blevet populær!

Denne type sneaker har taget markedet med storm, da de virkelig opfylder et behov. Mellemtingen mellem Nike sommersneakers og ike Sneakerboots er godt set af designerne.

De 3 colorways er stadig på lager, men flere størrelser er udsolgt, så vent ikke for længe hvis du er fristet til at prøve dem.

Nike Air Wild Wolf Grey Nike Air Wild Light Bone Nike Air Wild Golden Beige