Nike Air Fear of God 1

Nike Air Fear of God 1

I denne artikel skal vi kigge nærmere på den kommende release af Nike Air Fear of God 1.

Som navnet antyder er det et spændende collab mellen Nike og Fear of God. Bag Fear of God står designeren Jerry Lorenzo fra Los Angeles.

Der er blevet teaset for dette samarbejde en del gange igennem den seneste tid, og den nye Nike Air Fear of God 1 silhouet er også set på fødderne af fremtrædende amerikanske basketballspillere. Ingen tvivl om at det er noget nær den bedste ‘skjulte’ markedsføring man kan lave af et samarbejde som det her.

I dag har Nike så endelig smidt nogen officielle billeder på gaden. Selv om jeg nok ikke selv vil kunne rocke de nye sneakers er jeg imponeret. Det er bare altid rart at se Nike samarbejde med designere der tør udfordre den ‘normale’ måde at tænke sneakers og mode på. Det er jo netop disse collabs der er med til at rykke grænserne for fremtidens designs. Og så er det også bare en fornøjelse at se de fede billeder der er blevet lavet i forbindelse med releasen. Det er Nike’s marketingafdeling når det er bedst.

Indtil videre har Nike løftet sløret for 2 colorways. Jeg forventer egentlig ikke at se flere colorways, men rygterne svirrer om at andre silhouetter også vil release. Bl.a. denne Fear of God x Nike Air Skylon 2 som vi også har smidt i sneaker release kalenderen.

Nike har bekræftet at Nike Air Fear of God 1 releaser d. 15. december i Nike Store og en række andre udvalgte forhandlere.

Nike Air Fear of God 1

Her er et par close-ups af den nye Nike Air Fear of God 1 silhouet der som nævnt kommer i 2 colorways.

Nike Air Fear of God 1 Nike Air Fear of God 1

Fear of God x Nike Collection

Her er et par billeder der afslører noget af det vi ellers kan forvente release i forbindelse med den kommende Fear of God x Nike Collection.

Fear of God x Nike Collection Fear of God x Nike Collection Fear of God x Nike Collection Fear of God x Nike Collection Fear of God x Nike Collection

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.