Den nye Nike Metcon Flyknit 3

Den nye Nike Metcon Flyknit 3

Nu skal vi kigge nærmere på den nye Nike Metcon Flyknit 3 træningssko.

Vi har netop modtaget disse billeder og info om releasen som faktisk er lige rundt om hjørnet.
Markedet for træningsudstyr og beklædning er i disse fitness-tider hastigt voksende hvorfor det undrer at nike ikke har gjort mere for at promovere denne fantastiske sko.

Som aktiv bruger i fitnesscentret er det med stor forventning at de her dukker op. Jeg har tidligere trænet en del i Nike Metcon 4 modellen, men denne nye Flyknit udgave frister virkelig meget.

Som med Metcon 4 får du nemlig en let, stabil og ret fleksibel sko der virkelig kan tage fra når du træner. Overdelen er åndbar og let, og forstærket på udvalgte områder så du ikke slider dem op på ingen tid hvis du f.eks. dyrker crossfit og er typen der ikke er bange for at klatre i reb. Det er virkelig en disciplin der jkan tage livet af eller fine og dyre sko.

Denne sort og hvide Oreo colorway kommer i første omgang til både herrer og damer, men vi forventer at se en del flere colorways på markedet, og måske allerede fra releasens 2. dag.

Releaseinfo: Nike Metcon Flyknit 3

Den nyeste stjerne på træningshimlen releaser d. 15. november i Nike Store.
Du vil med garanti kunne finde dem på hylderne hos forhandlere som Sportmaster og Sportamore inden længe.Den nye Nike Metcon Flyknit 3

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.