Kyrie 5 – Kyrie Irving’s 5 signatur sko releaser snart

I dette indlæg skal vi kigge nærmere på Kyrie 5 silhouetten, der er basketballspilleren Kyrie Irving’s kommende signatur sko.

Som navnet antyder er der tale om den 5. signatur sneaker i rækken, og jeg må indrømme at de tidligere releases allesammen har haft høj kvalitet, hvorfor jeg også har været spændt på at se denne model release.

Jeg har ikke snakket med Kyrie personligt i denne omgang (han tog ikke telefonen da jeg ringede), men heldigvis har Nike lavet noget fedt pressematerialer vi kan viderebringe her.

Kyrie Irving sætter selv lidt ord på hvad det betyder for ham at lancerede denne 5. signatur sneaker.

“Når man første gang  lancerer sin egen sko er man bare så begejstret. Du værdsætter det. Du er taknemlig. Den dag i dag er det de samme følelser der dukker op,” fortæller han.

“Nike har altid gjort et godt arbejde og stiler altid efter at blive bedre, særligt for os signatur atleter, for at vi kan skille os ud. Udviklingen fra den første Kyrie 1 til den nye Kyrie 5 er fantastisk” fortsætter han.

Opbygningen af de nye Kyrie 5

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.