Kronprinsesse Marys Sneakers

Kronprinsesse Marys Sneakers

Kronprinsesse Marys Sneakers! Det er ikke hverdagskost at vi koncentrerer os om kongehuset, men vi skal da meget hurtigt gøre en undtagelse når Kronprinsesse Mary tropper op til offentlige lejligheder i et par Nike sneakers meget få nok havde forestillet sig.

I anledningen af et besøg på Terme Di Caracalla i Rom var Mary nemlig iført intet mindre end et par Nike Air VaporMax i en skarp hvid colorway med gennemsigtig sål og en guld Nike Swoosh. Den strikkede Flyknit overdel sammen med den massive luftpudesål giver en ultra komfortabel sko.

Kronprinsesse Marys Sneakers

Womens Nike Air VaporMax
Summit White/Hydrogen Blue

Mary er et stilikon for mange, og vi er ikke i tvivl om at hendes stil bliver fulgt tæt at kvinder i ind- og udland. Af samme grund forventer vi at mange danske piger og kvinder vil få øjnene op for silhouetten der for mange har virket alt for futuristisk.

At se dem på fødderne af Mary er dog medvirkende til at afdramatisere skoene lidt og blive bevidst om at man kan rocke den selv om man ikke er en rebelsk first-mover type.

Her kan du købe Kronprinsesse Marys Sneakers

Du kan købe Nike Air VaporMax hos danske forhandlere som Nike StoreJD Sports og Size?.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.