Kith x New Balance 997 Collab

I den her artikel skal vi kigge hurtigt på det  nye Kith x New Balance 997 Collab.

Som du måske ved er manden bag hele Kith brandet Ronnie Fieg og det er naturligvis ham der har haft en del at sige omkring designet. Kollektionentager inspiration fra er en af Ronnie Fieg’s favorit silhouetter New Balance 997.5  i hhv. United Arrows & Sons og Nonnative udgaven.

Samarbejdet mellem Kith og New Balance er ikke nyt, og tidligere erfaringer viser også at de her sneakers formentlig kommer til at blive revet væk.

New Balance 997 silhouetterne er på samme tid sporty og retro og er sat sammen på en måde så der har været masser af små elementer at designe og personliggøre.

Der releaser i alt 6 sneakers fordelt på 3 forskellige udgaver af New Balance 997 silhouetten. De 3 silhouetter kommer i to farvepaletter. En grå og pink inspireret af United Arrows & Sons og en lys brun og tyrkis inspireret af Nonnative.

De 3 silhouetter der releases er New Balance 997 OG, der er den originale. New Balance 997 S der er en opdateret og mere sporty version af originalen, og New Balance 997 S Fusion der er en kombination af de to andre.

Kith x New Balance 997 Collab

Skoene releaser d. 21 november, men der er tale om en stribe sneakers der ikke lige er til at få fat på som dansker, da de umiddelbart kun releaser hos Kith in-store og online samt hos forhandleren United Arrows & Sons.

Kith x New Balance 997 Collab Kith x New Balance 997 Collab

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.