Adidas Sølv Sneakers til Damer

Adidas Sølv Sneakers til Damer

Nu releaser en stribe lækre Adidas Sølv Sneakers til Damer.

De her sneakers er både feminine, festlige og flotte. Faktisk vil de være perfekt tilbehør til en julefrokost eller andre af julens fester hvor man godt kan tillade sig at være lidt casual klædt på.

I alt 3 par sneakers er lige nu på vej til at release og de har alle det tilfælles at de har sølvfarvede elementer, hvis ikke de da er gået all-in på sølv og glitter.

Du kan forvente at finde de lækre sølvfarvede sneakers til kvinder hos forhandlere som Size?, JD Sports, Rezet Store og Caliroots.

Adidas Sølv Sneakers til Damer

Klik dig ind på de forskellige billeder for at finde endnu flere billeder og release info.

Adidas Sambarose ‘Sølv’

En absolut favorit herfra er Adidas Sambarose silhouetten der har flere lækre features. Ud over at have en virkelig flot sølvoverdel og et lækkert retrolook giver den dig også samtidig 3 cm mere i højden. Det er værd at tage med, hvis man fra tid til anden ønsker sig lidt højere end man egentlig er.

Adidas Sambarose Sølv til Kvinder D96769

Adidas Falcon ‘Sølv’

Adidas Falcon der også er en silhouet eksklusivt for kvinder kommer i en udgave med grå, sølvfarvede og rosa paneler, som alt i alt skaber en ret skarp colorway. Super feminin og godt i tråd med trenden hvor de chunky sneakers er et hit.

Adidas Falcon Sølv til kvinder D96757

Adidas Arkyn ‘Sølv’

Adidas Arkyn er en af de nyeste silhouetter kun til kvinder fra Adidas. Med en Primeknit overdel og lækker Boost såler du garanteret fantastisk komfort. Skoen er rosa farvet med sølv detaljer.

Adidas Arkyn Primeknit Sølv til kvinder D96760

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.