Converse Golf le Fleur Two Tone Uno Pack i Danmark

Hvis du vil vide hvor du kan få fingrene i den nye Converse Golf le Fleur Two Tone Uno Pack i Danmark så er du kommet til det rigtige sted.

Hvis du gerne vil handle på en dansk Webshop er det JD Sports der i første omgang får dem eksklusivt til salg i Danmark.

Der er tale om en Unisex sneaker der derfor er passer til både pigerne og fyrerne. I alt releaser 4 colorways der på hver sin måde er iøjenfandende og kan noget ud over det sædvanlige.

Endnu engang har Convere teamet op med Tyler the Creator om et collab og resultatet er efter undertegnedes mening lykkedes virkelig godt. Selv om jeg til dagligt ynder at gå i nyere sneaker silhouetter er det fedt at kunne trække i en release af denne kalober engang imellem. Converse Golf le Fleur ‘Two Tone Uno’ Pack’en har en dejlig retro vibe over sig og tvinger ligesom en til at sætte farten lidt ned – og det er jo det sommeren også handler om.

Converse Golf le Fleur Two Tone Uno Pack i Danmark

Nedenfor kan du se nogen af de lækre officielle pack shots som i hvert fald har fristet mig til at give releasen et skud.

Forvent at de mest populære størrelser bliver udsolgt relativt hurtigt, så det er en rigtig god idé at sidde klar på JD Sports fredag d. 1. Juni kl. 9.00 hvor de releaser hvis du vil øge din chance for at få fingre i skoene.

Hvis du vil læse mere om hvor du kan købe Converse Golf le Fleur ‘Two Tone Uno’ Pack’en også i andre Europæiske webshops skal du holde øje med vores store Sneaker Release Kalender hvor du finder en oversigt over tusindvis af flotte, farverige og fantastiske sneakers.