Stüssy x Nike Air Huarache LE vender tilbage

Stüssy x Nike Air Huarache LE vender tilbage

Denne store nyhed er netop kommet ud; Stüssy x Nike Air Huarache LE vender tilbage!

Mange vil bestemt mere, at Huarache silhuetten hører fortiden til. Første gang denne silhuet så dagens lys var i 1991. Den blev brandet med sætningen “Have You Hugged Your Foot Today?”.

I årene efter første release kom en del forskellige variationer af silhuetten. Den havde op- og nedture på markedet. I år 2000 besluttede Stüssy’s Michael Koppelman og Nike’s Fraser Cooke sig for at opdatere en eksisterende silhuet med nye farver… og det gjorde de så.

Stüssy x Nike Air Huarache LE vender tilbage
Stüssy x Nike Air Huarache LE vender tilbage

Disse to colorways havde kun release hos Stüssy i London, i deres flagship store. Disse to releases fik hurtigt meget omtale, fordi det var et anderledes træk dengang. Dengang var Huarache silhuetten populær i blandt andet sin “Scream Green” colorway, og andre fremtrædende farver. Det var meget anderledes at benytte sig af såkaldte “jordfarver” på en løbesko. 

Hele sko-verdenen var meget anderledes dengang. Dengang var disse specielle projekter meget sjældne, og på den måde var dette projekt meget banebrydende. Dette drop var meget limited, mest fordi man anså denne slags projekter som “lokale specialiteter” fremfor store verdensomspændene drops.

Stüssy x Nike Air Huarache LE Desert Oak

Hvornår kan Stüssy x Nike Air Huarache LE købes online?

Vi har ingen officiel info endnu, men flere steder rygtes det at “Desert Oak” (på billedet over denne tekst) releaser d. 12. februar. De forventes at release hos Stüssy og i Nike Store.

Så snart vi har mere officiel info samt billeder, vil begge par være at finde i vores release kalender.

Køb dit Nike gear her

Vores personlige go-to Nike forhandlere er, Nike Store, Naked, Size? og JD Sports for at nævne et par stykker.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00