Han Kjøbenhavn x Puma Alteration PN-1


Det er den kreative direktør Jannik Davidsen der står bag dette Han Kjøbenhavn x Puma Alteration PN-1 samarbejde.

Ved præsentationen af Han Kjøbenhavns efterår/vinter kollektion 2019 i Paris så vi skoene for første gang.

Der er tale om en helt ny silhouet designet af jannik Davidsen i samarbejde med Puma og deres Co.Creative program. Co.Creative er Puma’s platform for samarbejder med upcoming designere fra hale verden. Vi kommer til at se mange flere af disse collabs i løbet af 2019 lover Puma.

Indtil da kan vi nyde billederne af den kommende Puma Alteration PN-1 som silhouetten så mundret hedder.

Lad os sige det med det samme. De colorways vi har set indtil videre er skarpe. Vi har både set den iøjnefaldende gule og mere afdæmpede udgaver i farverne sølv, grå og sort.
Silhouetten er bygget op af en voldsom futuristisk udseende sål med markante detaljer. Overdelen er lidt mere afdæmpet, men designet med rigtig fine detaljer. Bl.a. måden man snørre skoene på er super elegant udført. Vi kan se ud fra billederne af skoene kommer i forskellige materialer. Nogen sko kommer med en mesh og læder overdel, hvor der på andre er brugt lærred og ruskind.

Inspirationen til designet stammer tilsyneladende fra Jannik Davidsens opvækst i Københavns forstæder. Dette samarbejde går også under navnet ‘From the Outskirts’, der netop betyder ‘Fra forstæderne’.

Husk at holde øje med vores store Sneaker Release Kalender hvor vi holder dig opdateret med hvornår de nyeste sneakers releaser.

Han Kjøbenhavn x Puma Alteration PN-1

Vi glæder os virkelig til at få skoene i hænderne for de her første billeder ser meget lovende ud.

Her nedenfor ser du vores anbefalede Puma forhandlere. Det er her du kan være heldig at købe dit eget par Puma Alteration PN-1 når de første releaser d. 21. marts 2019.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.