Converse All Star Pro BB

De fleste forbinder nok ikke Converse med performance sko, men det er lige netop hvad de nye Converse All Star Pro BB er.

For mange er Converse sneakers bare lig med de perfekte festival sko, men Converse har en lang tradition indenfor performance sko og i særdeleshed med sko designet til det ædle Basketball game. Faktisk var Converse det første brand til at lancere en sko særligt designet til Basketball, det var helt tilbage i 1917.

Chuck Taylor er en af hovedmændene bag Converse brandet og det er da også ham der lægger navn til den mest ikoniske Converse silhouet gennem tiden, Converse All Star modellen, der i øvrigt også er en sko udviklet til basketball.

I år kommer altså så Converse All Star Pro BB modellen på gaden. Det er dejligt at se en højteknologisk sneaker der stadig indeholder så meget historie og med et design der viser så stor respekt for Converse historien.

Tidligere
Næste

I dag er Converse brandet ejet af Nike, hvorfor en del af den teknologiske udvikling naturligvis kan genkendes herfra. F.eks. er det Nike React teknologien du finder på denne nye model.

Converse All Star Pro BB

Den nye model kommer på gaden i løbet af maj 2019. Foreløbig i en hvid og en sort colorway.

Hold øje med vores anbefalede Converse forhandlere nedenfor hvis du skal have fingre i dem.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.