Converse All-Stars

Converse All-Stars – Perfekte Festivalsko

Converse All-Stars er og bliver den perfekte festivalsko. Punktum.

Vi der elsker sneakers ved at glæden ved at have et par flotte nye (måske hvide) sneakers på kun kan overgåes af skuffelsen det øjeblik de samme sneakers bliver beskidte fordi en eller anden lige er kommet til at træde på dem. Sådan er det bare!

Med et par Converse All-Stars får du en ikonisk sneaker designet til basketball spilleren Chuck Taylor helt tilbage i 1917. Den er blevet et stilikon, og selv om der er videreudviklet på skoen siden den oprindeligt blev designet er det minimalt hvad der er ændret.

Converse All-Stars er den dag i dag stadig en af de mest populære sneakers, og findes i et utal af forskellige styles.

Det klassiske All-Star silhouet findes i en del variationer. ‘Low’ der er den lave model, ‘Mid’ der går lidt højere op af ankelen og ‘Hi’ der er den høje model hvor ankelen er fuldstændig dækket. Der er også lavet variationer af disse. F.eks. ‘Platform’ modellen, der en ‘Hi’ model med en meget tyk sål, ‘Slip On’ der er en ‘low’ model uden snørrebånd, men som har en elastisk lukning der gør at du let kan springe i skoene uden at skulle binde snørrebånd.

Hvorfor er Converse All-Stars så god til festivaller?
Det får du lige et par hurtige grunde til her.

1. En casual sneaker der passer til det meste tøj, hvad enten du skal være ‘pæn’ eller afslappet, og uanset om du har bukser, kjole eller shorts på.

2. De tåler nærmest al slags vejr. Man kan godt komme hjem fra festival med et par Converse og tænke “de er døde” men så smider du dem bare en tur i vaskemaskinen ved lav vand temperatur, og så ser de nærmest ud som nye igen. De er næsten ikke til at slå ihjel.

Så om du skal til de store festivaller i Roskilde eller Skanderborg, eller til en af landets mindre denne sommer så går du ikke helt galt i byen med et par Converse All-Stars.

Se her hvor du finder de gode udvalg af Converse All-Stars

Jeg ville købe mine hos enten STYLEPIT eller Boozt.com

Converse All Stars

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *