X-Girl x Puma: En Fusion af Street og Skate

Puma og X-Girl har brudt grænserne for Y2K skate æstetikken i deres allerførste samarbejde. Denne kollaboration dykker ned i de rebelske stilregler fra 90’ernes og 00’ernes skateboardkultur, idet de udforsker og fejrer disse unikke modesprog sammen.

X-girl, søstermærket til det banebrydende japanske brand XLARGE, blev skabt i 1994 af Kim Gordon fra Sonic Youth og Daisy von Furth. Med en rå ambition om at skabe “Real Girl’s Clothing” henter X-girl inspiration fra en blanding af musik og subkulturer, hvilket tydeligt ses i deres designs.

X-Girl x Puma samarbejdskollektion med grafiske hoodies og tilbehør.

Puma’s dristige partnerskab med X-girl karakteriseres ved en feminin kant og er informeret af skate-inspirerede detaljer og grafik, der anvendes på tværs af et udvalg af cut-and-sew stykker samt nytænkte Puma fodtøjsmodeller. Kollektionen vækker en DIY-ånd med brug af graffiti-inspirerede bogstaver, kontrastsømme og håndfærdige detaljer.

Partnerskabets ethos kommer især til udtryk gennem matchende Midi Nederdele og Vævede Jakker, der kanaler elementer af arbejdstøj. Cropped Graphic Hoodies med rullet kant tilfører en vintage følelse, mens de cykelinspirerede Short Tights og Crop Tops er dekoreret med et allover mønster og X-girl mærker. Tilbehør som kollektionens Bucket Hat og Barrel Bag er fremhævet med X-girl perler.

De eklektiske fortolkninger af Puma 180 og Puma Suede kommer med et særligt tilbehørssæt, inklusiv patches, charms, nitter og perler, samt dristigt farvede snørebånd. Pumas springende kat-logo optræder som en snørre-charm på begge silhuetter, mens Pumas Formstrip er genopfundet som en karabinhage

Så snart vi har flere informationer om samarbejdet vil du kunne finde informationer om de kommende sneakers i vores store sneaker release kalender.

Køb dit Puma gear her

Vores personlige go-to Puma forhandlere er, Naked, Size?, End Clothing og JD Sports for at nævne et par stykker.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.