Virgil Abloh x Nike Air Mercurial VaporMax

Virgil Abloh x Nike Air Mercurial VaporMax

Nike afholdte forleden et stort “Mercurial” event, hvor de præsenterede en række nye produkter og teknologier. Blandt de store stjerne som deltog var blandt andet Virgil Abloh. Læs mere om Virgil Abloh x Nike Air Mercurial VaporMax her.

Der er ingen tvivl om at Virgil har været MEGET indflydelsesrig i året 2017 på sneakermarkedet. Den famøse “The Ten” pakke blev revet væk og fik resell-priser som vi sjældent ser. Nu er den gode “Off White” bagmand igen klar med en vanvittig release, som han forleden teasede på Instagram med teksten “???”. Rygterne siger at Virgil og Nike Football er igang med et større samarbejde — indtil videre har vi kun set denne fusion af Mercurial og VaporMax.

Hvor kan man købe Virgil Abloh x Nike Air Mercurial VaporMax?

Vi ved endnu ikke noget om releasedato endnu, men eftersom denne silhouet bliver vist frem til et stort Nike event, så kan vi ikke være langt fra release. Håber du på flere sneakers i samme farveskema i dette collab? Det gør vi!

Virgil Abloh x Nike Air Mercurial VaporMax

Virgil Abloh x Nike Air Mercurial VaporMax

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00