Vince Carter's Nike Shox BB4

Vince Carter’s Nike Shox BB4

Her kommer lidt baggrundshistorie om Nike Shox BB4 silhouetten som basketballspilleren Vince Carter gjorde populær tilbage i 2000.

Hvis du er af den holdning at Nike Shox er en prollet sko som kun narkohandlere og ‘folk fra Randers’ kan finde på at gå i skal du måske læse lidt med her.

Basketball er en af de største sportsgrene i USA, og når der sker noget spektakulært følger alle med. Hvis der er noget de går op i, i USA er det deltagelsen ved De Olympiske Lege og deres paradedisciplin er naturligvis Basketball hvor de stiller op med deres legendariske Dream Team. Gennem tiden har USA vundet 15 ud af 19 gange så forventningerne er naturligvis altid tårnhøje.

Vince Carter's Nike Shox BB4

Vince Carter’s Nike Shox BB4

Vince Carter var en af stjernerne på holdet der i 2000 skulle bringe guldet hjem fra Sydney. Inden turneringen var han blevet udstyret med de dengang helt nye Nike Shox BB4.

Han var vild med dem og skoene var perfekte til den del af spillet han mestrede. Han var kendt for sine kraftfulde slamdunks, og det skulle også være netop det han skulle tiltrække sig opmærksomhed med.

Det var fantastisk reklame for Nike da han i finalen mod Frankrig sprang over en modstander der var intet mindre end 2,13 meter høj og dunkede bolden i nettet.

Billedet blev ikonisk og visualiserede hele sejren i turneringen og guldet til USA. USA vandt finalen med overbevisende 94-106.

Vince Carter, der i dag spiller for Atlanta Hawks, vil i resten sæsonen igen spille i Nike Shox BB4 silhouetten, og hvis du er interesseret kan du også snart få fingrene i dem i Nike Store.

Det er ikke sikkert du er vild med dem på Vince Carter måden, men nu kender du i hvert fald lidt til historien om dem.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.