Unboxing: Nike Dunk Low Free 99 DH0952-100

Unboxing: Nike Dunk Low Free 99

Nu kan vi endelig få lov til at vise vores ‘unboxing af den nye hvide udgave af Nike Dunk Low Free 99 sneakeren. Endnu engang har Nike set vores vej og med et sponsoreret par, givet os mulighed for at kigge nærmere på skoene inden de lander i butikkerne.

Der er tale om en SE  (Special Edition) release – og det er da i den grand et specielt par sko. Sjældent ser man en sko være så farverig, og for at det ikke skal være nok er skoene ikke identiske, men hver især unikke.

Du kan købe denne sko i Nike Store fra. d. 15. juni 2021

Vi har ofte set Nike release sko med navnet “What The” der dækker over colorways der er ét stort mash-up af tidligere modeller, og det er lidt det samme udtryk denne release rammer.

Unboxing: Nike Dunk Low Free 99 DH0952-100

Skoen er bygget op på en hvid overdel, der er dekoreret i farverne gul, grøn, tyrkis, rød, brun. På hhv. højre og venstre sko er disse farver så placeret på forskellige paneler, ja selv snørebåndene har forskellige farver.

Ved første øjekast tænkte jeg faktisk den danske udgave af “What The…” er det overhovedet et par sneaks jeg kan bære. Efter at have kigget nærmere på dem, lugtet til dem, arrangeret snørebåndene og taget de billeder i finder her på siden er de faktisk vokset på mig. Det er et virkelig fedt par sko, som om, selv om det ikke passer til alle outfits vil pynte i min personlige sneakersamling.

Nike Dunk Low Free 99

Du kan købe dit eget par i Nike Store d. 15. juni 2021 kl. 9.00 hvor du skal sidde klar ved tasterne.

Nike Dunk Low Multi

Skoene kommer ud over de viste snørebånd også med et sæt hvide snørebånd med farvede tips.

Indersålen er prydet af en dekorativ Free 99 grafik.

Ud over denne hvide version, er der også kommet en sort udgave af Nike Dunk Low Free 99 på gaden. Den er også SUPER lækker.

Se flere lækre Nike sneakers i vores store Sneaker Release Kalender.

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.