Unboxing Nike Air Max Plus Repair

Unboxing: Nike Air Max Plus ‘Repair’

I forbindelse med vores samarbejde med Nike Store , har vi fået eksklusiv adgang til den kommende Nike Air Max Plus ‘Repair’ release.

Skoene er endnu ikke kommet på gaden, så det er formentlig første gang du ser unboxing billeder af dem her.

Ud over denne Air Max Plus finder du også et par Air Force 1 Low i Nike ‘Repair Pack’.

Ved første øjekast er der bare tale om en super lækker sort colorway af den hurtige Air Max Plus silhouet. Hvis vi skal nørde lidt kan vi kigge nærmere på de små detaljer hvor denne sko skiller sig ud fra det normale.

Unboxing Nike Air Max Plus Repair

Det karakteristiske mønster du finder på oversiden af skoen er blevet fremhævet med en sølvfarvet ‘fuge’. Denne fuge ser man også gå på Air Force 1’eren fra samme ‘Repair Pack’. Derudover er swooshen på siderne af skoen blevet tegnet op i baggrunden, som var det en arbejdstegning.

Bortset fra de steder hvor skoen skiller sig ud, er den naturligvis stadig udstyret med den ikoniske Tn branding på både hælen, og under sålen, ligesom at den kommer med de karakteristiske runde snørebånd. Det hele placeret på toppen af den markante mellemsål med de store synlige Air luftpuder.

Hvis du vil have en skarp sort sneaker er denne værd at kigge efter, at den har lidt detaljer der skiller den ud fra mængden er bestemt ikke noget der gør den dårligere.

Her kan du købe Nike Air Max Plus ‘Repair’

Du kan købe de nye sko i Nike Store fra d. 21. januar 2021

Unboxing Nike Air Max Plus Repair

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

Black
friday

Rabatkoder & TILBUD på
sneakers & Streetwear

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.