Nike Air Max Genome

Unboxing: Nike Air Max Genome

Nike Air Max Genome er navnet på en ny fritidssko fra Nike. Det er ikke en decideret løbesko og heller ikke en del af deres Lifestyle produkter, men derimod en god mellemting der er god til dig der har en aktiv hverdag.

Vi har denne gang fået tilsendt et par i en størrelse til familiens yngre medlem. Nike Air Max Genome kommer nemlig i størrelser til hele familien. Denne OG colorway har en overdel der er grå og ferskenfarvet. En colorway der er unisex og falder godt ind i tidens trend.

Nike Air Max Genome

Skoen har en let og åndbar overdel og er placeret på en mellemsål med synlige Air luftpuder, som leder tankerne hen på den sål man kender fra den ikoniske Air Max 97 sneaker.

Nike Air Max Genome

Du kan købe Nike Air Max ‘Genome’ i størrelser fra 35,5 – 49,5 i Nike Store lige nu.

Nike Air Max Genome

Den nye Air Max Genome kommer ud over denne grå og ferskenfarvede’ colorway også i en række andre lækre farver. Dermed bør der være noget for enhver smag. Nogen colorways er dedikeret til større børn, nogen til damer og og nogen til herrerne.

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.