Hvide Nike Air Force 1 Low Footlocker

Unboxing: Hvide Nike Air Force 1 Low – med et Twist

Hvis du er på udkig efter et par Hvide Nike Air Force 1 Low skal du læse med her, og måske bliver du ovenikøbet fristet til at vælge en udgave med et lille twist.

Den release vi nu skal kigge nærmere på er hos Nike også omtalt som en del af deres ‘Footlocker Pack’ som vi er så heldige at have fået tilsendt et par af.

Du kender naturligvis den helt hvide Nike Air Force 1 Low som jo er et ikon alle bør have i deres sneaker-samling. Skoen har sin oprindelse tilbage i 1982 hvor den blev lanceret som en Basketball sko. I dag er den ikke fast gæst på basketballbanen, men derimod på gaden hvor den er en ukronet konge.

Hvide Nike Air Force 1 Low Footlocker

Hvide Nike Air Force 1 Low ‘Footlocker Pack’

Denne version af den ikoniske sko har et par detaljer man straks lægger mærke til. Man har leget med swooshen, der er blevet udstyret med et grafisk print som nærmest camouflerer en række små swooshes. Det samme print går igen på hælen. Pløsen er udført i et stor-hullet mesh materialer – det fungerer super godt.

På de dele af overdelen man kalder for ‘Vamp’ og ‘Quarter’ er det hvide læder præget i et mønster. De øvrige paneler er helt glatte.

Nike brandingen er rød. Det vil sige logoet på pløsen og hælen, samt stregen på sålen.

Hvide Nike Air Force 1 Low Footlocker

På trods af en del twists i designet i forhold til den helt klassiske hvide version slipper Nike og Footlocker godt afsted med designet, der stadig er tro i mod originalen. Hvis du allerede har den hvide Nike Air Force 1 Low i samlingen, klan denne udgøre et godt alternativ hvis du er fristet af at købe et par ekstra sneaks til foråret.

Her kan du købe de hvide Nike Air Force 1 Low

Du finder denne model og et hav af andre Nike Air Force 1 modeller på hylderne i Nike Store lige nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.