Adidas Ultra Boost 1.0 Vender Tilbage

Too soon? – Adidas Ultra Boost 1.0 Vender Tilbage

Rygterne går på at vi inden længe vil opleve at Adidas Ultra Boost 1.0 vender tilbage på markedet.

Da den første version af Adidas Ultra Boost silhouetten (den vi kalder 1.0) releasede tilbage i 2015 var det til stor glæde for mange.

Tjek Adidas ud for at se de nyeste Adidas Ultra Boost releases.

Alle elsker Ultra Boost

Løberne gik amok og var super begejstrede for den nye Boost mellemsål der gav en stødabsorbering man ikke havde oplevet magen til tidligere.

Sneakerfolket var lige så begejstrede, og den sporty silhouet blev hurtigt en del af de fleste sneakersamlinger. Det gjorde naturligvis heller ikke hypen mindre at stilikonet Kanye West ofte blev fotograferet med netop disse sko på.

Fra 1.0 til 4.0

I dag har vi set at den rene Adidas Ultra Boost silhouet er releaset i 4 forskellige udgaver hen over de seneste år. For hver release er det lavet små ændringer, primært i overdelen som er blevet vævet på forskellig vis.
Derudover har vi set at den plastik ‘cage’ der giver støtte til foden og som også er det element snørebåndene er fæstnet til har ændret sig gennem tiden.

Billede fra den originale lancering tilbage i januar 2015.

 

Adidas Ultra Boost 1.0 vender tilbage

Nu spirer rygterne så om en kommende re-release af 1.0 modellen. Ifølge jungletrommerne skulle november være tidspunktet og et gæt herfra kunne passende være i forbindelse med Black Friday hvor de store sneaker brands ynder at skyde de store releases afsted.

Vi ved endnu naturligvis ikke med sikkerhed hvilke colorways der planlægges at release, men et godt bud kunne da være den viste OG colorway.

…men er det for tidligt?

På redaktionen er vi lidt blandede i forhold til om det er for tidligt at re-release skoen eller om det i virkeligheden ville være federe at vente.

Nogen mener at 1.0’eren er så fed at man bare skal give den gas og hvorfor overhovedet vente? Min personlige holdning er, i hvert fald lige nu, at det måske lige er tidligt nok. Jeg mener helt klart at den originale Ultra Boost silhouet har potentialet til at blive en klassiker for Adidas, men at man skal passe lidt på med at smide den for hurtigt på gaden igen, med frygt for at man dræber den.

Hvad synes du selv?

Deltag i debatten på vores sociale medier, Facebook og Instagram.

Adidas Ultra Boost 1.0 Vender Tilbage

Billede fra den originale lancering tilbage i januar 2015.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.