Test af Nike Epic React Flyknit Løbeskoen

Én af Nike’ seneste skud på stammen af løbesko er Nike Epic React Flyknit, som kom på markedet d. 22. februar 2018.

Jeg havde glædet mig til at se og røre skoen, for med de billeder jeg havde set af den, var jeg vild med designet fra første sekund af – og det blev også indfriet da jeg endelig fik den i mine hænder! Den var let, elegant og stilren på én og samme tid – jeg var forelsket!

Du kan købe de nye Nike Epic React Flyknit i Nike Store og udvalgte forhandlere som Sportmaster, ASOS og JD Sports.

Jeg fik den på og jeg skal love for at den lukker til om foden, den føles ligesom om du bare har en sok på, bare en smule flottere end de sokker jeg bruger til daglig.

Efter nogle dage var det tid til at teste skoen og valgte at tage dem med i det lokale fitnesscenter, da jeg synes det var synd de skulle udsættes for salt, sne og sjap! Jeg havde et fint program på 10 km, og allerede inden jeg var færdig med opvarmningen lå jeg i et højere tempo end jeg plejer, da den er let og du føler slet ikke du har en løbesko på – jeg var igen imponeret over hvilken let sko Nike havde produceret! Men jeg kom igennem de 10 km og det var nærmest en dans på roser, jeg følte mig flyvende hen over løbebåndet og samtidig skulle jeg passe på ikke at sætte farten for høj, selvom jeg godt kunne mærke at der er meget fart i dem.

Dommen over Nike Epic React Flyknit

Min konklusion på skoen er at den er elegant, let og hurtig, hvis du gerne vil sætte en PR på hvilken som helst distance indenfor løb. Jeg kan kun anbefale at gå ud og investerer i skoen, og så passer den godt til resten af min samling herhjemme med både Nike Zoom Fly og Nike Zoom Elite 9.

 

Jeg regner med at skoen skal være med til at slå min gamle pr på 5 km som er på 18:44 og det samme med på 10 km, som er på 39:20 pt. Men er ikke i tvivl om at skoen gør sit for at det kommer til at ske!

Og pas på – skoen bliver din yndlingssko!



Nike Epic React Flyknit Nike Epic React Flyknit

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.