Supreme x Nike SB Gato Supreme – Den perfekte Hypebeast futsal sko

Nu er den her! Det nyeste samarbejde mellem streetwear giganten Supreme og Verdens største sportsbrand Nike. Den nye Supreme x Nike SB Gato Supreme.

Supreme x Nike SB Gato Supreme Gym Red White

Endnu engang formår Nike og Supreme, at komme med et samarbejde sneakerverdenen næppe havde forventet. Samarbejdet er foregået på Nikes model SB Gato, som tidligere har været rigtig populær som futsal sko, og nu har man igen mulighed for at benytte sig af Nike SB Gato til indendørs fodbold – endda i ægte Hypebeast stil!

Hvis du vil se flere detaljer om sneakeren, kan du i min nedenværende video komme helt tæt på sneakeren både på fødderne og i hænderne.

Sneakeren er udkommet i fire farver. Farverne dækker over hvid, rød, sort og tyrkis med en solid gummi sål. Overdelen af sneakeren er lavet i en lækker læder, som sidder rigtig godt om foden og giver god støtte – Især til sport.

Rundt omkring på sneakeren finder vi bl.a. det velkendte Supreme boxlogo på øverst på tungen af sneakeren. Boxlogoet er også at finde på indersålen og bagerst på sneakeren har vi deres slogan ”World Famous” med World og Famous på hver sin sko. Desuden sidder der også et boxlogo på ydersiden af skoen over Nike logoet.

Sneakeren tiltaler nok mest af alt de ægte Hypebeasts, så mon ikke den er til at se rundt omkring på verdens indendørsfodbold baner. Med skoen på fødderne i kamp er man ihvertfald sikker på at få opmærksomheden. Om Supreme x Nike SB Gato Supreme skaber mål på futsalbanen kan vi fra Coolsneakers.dk’s side ikke garanterer, men sneakeren skaber i den grad opmærksomhed for dens ægte hypebeast look.


Dette samarbejde er næppe det sidste vi får at se fra Supreme og Nike. Det er rygtet, at Nike og Supreme, samt Comme des GarÇon, allerede i løbet af September måned lancerer deres næste samarbejde på Nikes famøse Air Force 1 model.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.