Adidas Superstar 50 år

Superstjernen fylder 50 år

Med tiden har Adidas Superstar modellen opnået legende status, og det er meget svært at finde en mere ikonisk sneaker end netop den. 

Det er en sko der rent fysisk ikke har udviklet sig super meget, men det har til gengæld målgruppen. Oprindeligt er Adidas Superstar skoene udviklet til basketball. Dog er det nok de færreste der i dag forbinder den med netop det. Op til releasen arbejdede designteams i både Tyskland og Frankrig på at udvikle skoene. I sidste ende var det det franske team der endte med at designe den ikoniske tå, formet som en muslingeskal. Netop denne detalje har været synonymet for skoen og den har ikke ændret sig gennem årene selv om der er eksperimenteret meget med skoene.

Hvor skoen i 70erne var en decideret performance sko ændrede den funktion i løbet af 80erne. Her blev den, godt hjulpet på vej af hip-hop gruppen Run DMC, synonym med netop denne kultur. Run DMCs massive succes smittede af på skosalget, og enhver hip-hop fan med respekt for sig selv havde hurtigt et par i sneakersamlingen.

Run DMC i Adidas Superstar i 1980erne

Siden da har Adidas Superstar sneakeren været på hylderne og været forbundet med de kreative miljøer indenfor design, kultur, sport og musik.

Adidas Superstar i 2020

Intet er officielt meldt ud, men vi forventer at se et hav af Superstar releases komme på gaden i år. Det kan være ikoniske colorways der bliver genoplivet, ny teknologi der bliver implementeret, eller frække collabs med de største sneaker og streetwear brands. Uanset hvad der kommer til at ske vil vi se frem til det med stor forventning. Med en klassiker som den her kan det ikke gå helt galt.

Husk at holde øje med forhandlere som Rezet Store, Size? og JD Sports når du er på udkig efter nye Adidas sneakers.

Adidas Superstar 50 år

Her kan du se hvordan skoen har udviklet sig gennem årene.

1970
1985
1993
2001
2005
Tidligere
Næste

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.