Song for the Mute x Adidas Originals 003

Er I klar til at dykke ned i det nyeste og fedeste Song for the Mute x Adidas Originals 003 samarbejde? Deres tredje samarbejdskollektion er som en rejse tilbage i tiden, samtidig med at den bevarer det ultra nutidige vibe.

Song for the Mute x Adidas Originals 003 kollektionen forventes at release d. 21. februar hos Adidas – Hold evt. øje med vores store sneaker release kalender hvor vi tilføjer de forskellige sneakers så snart vi har yderligere info.

“SFTM-003” giver os den ikoniske Adidas Country OG-silhuet i tre retro farvekombinationer, der henter inspiration fra 90’erne – der er en grå og en teal nylon, der minder om de gamle vindjakker, og så er der også den klassiske sorte læder med detaljer i ruskind. Der er metal D-ringe og et sejt snøresystem, der minder om faldskærmsline, der sender dig direkte tilbage til fremtiden.

Lyna Ty, den kreative direktør fra Song for the Mute, har taget gamle silhuetter og givet dem et moderne twist i både tøj og sko. Der er otte stykker tøj med nye tekstilretninger og teknikker. Du fonder bl.a sherpa fleece zip-up jakker med digitale tryk på ærmerne og logo broderi. Trøjer i brunt og teal, en oversized blazer og track pants med trykknapper, alt lavet i let behandlet bomuld. Og for at toppe det hele af, er der en speciallavet strik med kontrastfarver i en flot jacquard-vævning.

Det er fotografen Atsushi ‘Jima’ Nishijima, der er kendt for sine ærlige billeder, der har fanget den her skæve, ungdommelige energi i kampagnen.

Song for the Mute x Adidas Originals 003 Song for the Mute x Adidas Originals 003

Køb dit Adidas gear her

Vores personlige go-to forhandlere er, Adidas, Naked, Size?, JD Sports, End Clothing og 43einhalb for at nævne et par stykker.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00