Sneaker Malebog

Gratis Sneaker Malebog

Har du brug for at slå lidt tid ihjel kan den være du kan bruge vores lille Sneaker malebog til noget.

Faktisk lavede jeg disse illustrationer for 7 år siden, men lige nu er de blevet mere aktuelle end nogensinde. I disse Corona-tider hvor vi alle er sat mere eller mindre i karantæne har vi nemlig brug for at få tiden til at gå med noget. Nogen vælger at starte en surdej op, andre lægger puslespil, men jeg vil anbefale alle at downloade og printe vores lille Sneaker malebog ud, og fordybe dig i det i lidt tid.

Download din Sneaker malebog lige her!

Når vi siger lille er det fordi den lige p.t. kun indeholder 2 sider. Men du kan printe lige så mange kopier ud du har lyst til, og skoene kan farvelægges på tusindvis af måder, så det er bare om at gå i krig. Hvis der er interesse for det, er det ikke utænkeligt at vi smider lidt flere sider i ‘bogen’ i den kommende tid.

Og husk lige at hvis du har små børn er dette den perfekte måde at indføre dem i den fantastiske verden af sneakers. Det var faktisk derfor jeg selv lavede illustrationerne i første omgang.

 

Den er selvfølgelig gratis, men hvis du har lyst til at være lidt god ved os, sørger du for at tagge os i dit resultat enten på Instagram med @coolsneakersdk eller på Facebook. Så kan vi dele det gode budskab sammen.

Sneaker Malebog

Sneaker Malebog

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG I
NIKE STORE

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.