Skepta Nike Air Max Deluxe anmeldelse – Det tredje collab mellem Nike og Skepta

2017 var året hvor den britiske Grime rapper Skepta udgav sit første samarbejde med sportsgiganten Nike. Tidligere på sommeren relancerede Nike deres seneste Air Max model Nike Air Max Deluxe. Nu har Nike og Skepta, allerede blot 1 år senere end deres første samarbejde, lanceret deres tredje i rækken – Skepta Nike Air Max Deluxe.

Hvis du vil se flere detaljer om sneakeren, kan du i min nedenværende video komme helt tæt på sneakeren både på fødderne og i hænderne.

Sneakeren er lanceret i en triple black udgave med røde nuancer i Air-sålen og en smule hvid syet ind i overdelen af sneakeren. Indeni sneakeren finder vi noget enormt behageligt stof, som mest af alt minder om det som bamser er lavet af. Meget af sneakeren er bygget op i platic, hvilket giver sneakeren et stift look.

Skepta x Nike Air Max Deluxe
Navnet på sneakeren er ”Never sleep on tour”, som stemmer rigtig godt overens med sneakerens design, som ifølge Skepta er inspireret af søvnløshed på turné. På overdelen af sneakeren finder vi dato og klokkeslæt, som angiveligvis skulle repræsentere Skeptas gennembruds single ”Thats not me”. Og på indersiden af sneakeren finder vi navnet på sneakeren ”Never sleep on tour”.

Skepta x Nike Air Max Deluxe

På trods af de få detaljer som er på sneakeren, er det faktisk en helt almindelig Nike Air Max Deluxe. Der er ikke ændret i form og design udover farvevalg og få materialer. Med en sneakeren som denne, fra Nike og Skepta, er du sikret dig en sneaker med fede detaljer, en collab-sneaker og en utrolig holdbar fed og sort sneaker til efteråret og vinteren.

 

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.