Nike Day of The Dead Pack

Sådan copper du Nike Day of the Dead Pack

Vi kan lige så godt starte med den dårlige nyhed. Som dansker blive det mere end besværligt at coppe den kommende Nike Day of the Dead Pack. I hvert fald med mindre du har kontakter i enten USA eller Mexico. Det er nemlig disse steder Nike Day of the Dead Pack releaser eksklusivt.

Kollektionen der omfatter 3 par sko, står super skarpt, og med silhouetter som Nike Cortez, Nike Air Force 1 og Nike Air Max 95 er line-up’et stærkt.

Det er naturligvis den Mexicanske tradition ‘Día de Los Muertos’, der hyldes i denne forbindelse. Dagen hvor man hylder de afdøde. Netop derfor giver det så meget mening af skoene er udsmykket med fantastiske reflekterende detaljer, der viser sig når skoen lyses op i mørket. Smukt arbejde.

Nike Day of the Dead Pack

Det er på fredag d. 25. oktober skoene releaser, og med mindre du har mulighed for at nappe dem i Nike Store i USA eller Mexico skal du ud på resell markedet. Vi forestiller os at det godt kan blive en dyr sneaker at få fingrene i – i hvert fald i forhold til normale retail priser.

Nike Air Force 1 'La Calaca'

Nike Air Max 95 'La Catrina'

Nike Cortez 'El Altar'

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG I
NIKE STORE

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.