Wood Wood x Asics Gel-DS Trainer OG

Tidligere på måneden så vi en lækker sølv colorway i dette collab, og nu er det tid til næste del. Vi er meget spændte på om denne Wood Wood x Asics Gel-DS Trainer OG får lige så meget opmærksomhed som den første colorway. Vi synes i hvert fald den er mindst ligeså lækker!
Dette samarbejde er i forbindelse med Wood Wood’s 15 års fødselsdag — og et samarbejde med Asics er ikke noget man “bare lige gør”. Så stort skulderklap til den danske butik for disse to vanvittigt stærke releases!

Denne colorway har en overdel primært konstrueret i grå og sandfarvet ruskind og læder, og har al funktionaliteten fra Asics’ performance-serier som yder det absolut bedste komfort, fleksibilitet og holdbarhed.

Hvor kan man købe Wood Wood x Asics Gel-DS Trainer OG?

Du kan få fingrene i denne lækre Gel-DS Trainer fra d. 24. maj i Wood Wood’s fysiske butikker. Hvis du ikke er i nærheden af deres butikker, så kan du vente til d. 27. hvor shops som The Good Will Out, Afew og flere får dem online.
Se “RELEASE INFO”-oversigten til højre, eller under billederne hvis du læser med på mobilen.

Asics Gel-DS Trainer
Moonrock/Feather Grey
H7EVK-1512

Wood Wood x Asics Gel-DS Trainer OG

 

Vores personlige go-to sneakerforhandlere er, Munk Store, Naked , Size? og End Clothing for at nævne et par stykker.

Hvis du leder efter et par sneakers der er udsolgt hos alle normale forhandlere, kan du besøge KLEKT.com hvor man under sikre forhold kan købe udsolgte par direkte fra private sælgere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00