Womens Nike Zoom Pegasus Turbo XX Black Bright Violet

Womens Nike Zoom Pegasus Turbo XX Black Bright Violet

Det er ikke så tit vi ser løbesko dedikeret til kvinder, men det er lige hvad releasen af disse Womens Nike Zoom Pegasus Turbo XX Black Bright Violet er.

Skoene er blevet til i et designteam kun bestående af kvinder og er en del af Nike’s ‘City Ready’ kollektion.

Det er let at se skoen er baseret på Nike hidtil mest avancerede løbesko, nemlig Nike Pegasus Turbo. Tanken er at skoen skal kunne bruges til både løb, i fitness-centeret og som fritidssko.

Den høje ankelsupport er iøjenfaldende og skulle ud over at være et flot designelement tilføje skoene ekstra komfort uanset hvilken situation du vil bruge den i.

Ud over denne sorte colorway releaser også en flot hvid ‘Pure Platinum’ colorway du lige bør kigge på også.

Om det her ender med at blive din nye løbesko, eller en eksklusiv fritidssko vil kun tiden vise, men vi synes i hvert fald de ser rigtig interessante ud og glæder os til at se de første reaktioner på den nye model.

Hvis du vil læse mere om de løbesko og sneakers der kommer på markedet skal du læse med i vores oversigt over kommende Sneaker Releases.

Hvor kan jeg købe Womens Nike Zoom Pegasus Turbo XX Black Bright Violet?

Denne Womens Nike Zoom Pegasus Turbo XX Black Bright Violet er bekræftet til at release d. 14. september  i Nike Store og forventes også at release hos Sportmaster, Sportamore og Keller Sports og engelske Runnersneed.com hvor der altid er gode tilbud på løbesko- og udstyr.

Se “RELEASE INFO”-oversigten til højre, eller under billederne hvis du læser med på mobilen.

Womens Nike Zoom Pegasus Turbo XX
Black/Bright Violet

Womens Nike Zoom Pegasus Turbo XX Black Bright Violet Womens Nike Zoom Pegasus Turbo XX Black Bright Violet Womens Nike Zoom Pegasus Turbo XX Black Bright Violet