Womens Adidas NMD R1 Matte Silver

Indenfor de næste uger rammer endnu en bølge af Adidas NMD releases os – i den forbindelse kigger vi nærmere på Womens Adidas NMD R1 Matte Silver.

Denne nye colorway af Adidas NMD R1 silhouetten releaser hos bl.a. Adidas d. 26. august.

Udover NMD R1 silhouetten releaser også en række nye colorways af NMD XR1’eren. Ved denne lancering vil vi både se sko med Mesh,Primeknit og Jersey overdele.

Se flere sneakers i Sneaker Release Kalenderen.

Som du nok har bemærket har der i løbet af året været en række releases af forskellige colorways og silhouetter. De er alle mere eller mindre blevet revet af hylderne og Adidas har virkelig formået at ‘genopfinde’ dem fra gang til gang. Hvor længe det kan blive ved skal blive spændende at se.

Vi forventer egentlig at populariteten varer ved i et stykke tid hvorfor det er en god idé lige at tjekke vores forhandlerliste ud hvis du skal have fingrene i et par.

Hvor kan jeg købe Womens Adidas NMD R1 Matte Silver?

Du kan købe de nye Womens Adidas NMD R1 Matte Silver hos bl.a. Adidas fra d. 26. august.

Find link til forhandlere i “RELEASE INFO”-oversigten til højre, eller under billederne hvis du læser med på mobilen.

Adidas NMD R1
Matte Silver / Matte Silver / Ftwr White
S76004

Womens Adidas NMD R1 Matte Silver Womens Adidas NMD R1 Matte Silver

Vores personlige go-to sneakerforhandlere er, Adidas, Naked, Size?, JD Sports, End Clothing og 43einhalb for at nævne et par stykker.

Hvis du leder efter et par sneakers der er udsolgt hos alle normale forhandlere, kan du besøge KLEKT.com hvor man under sikre forhold kan købe udsolgte par direkte fra private sælgere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00