Wings + Horns x Adidas NMD R2 PK Grey

Canadiske Wings + Horns er kendt for at lave herretøj i nogle lækre kvaliteter med kræs for de gode detaljer. Det må siges også at være vellykket for dem i denne Wings + Horns x Adidas NMD R2 PK Grey. Læs mere om releasen nedenfor.

Wings + Horns x Adidas NMD R2 PK Grey releaser blandt andet hos 43einhalb d. 27. april kl. 00:01.

Denne release har en overdel konstrueret i en Primeknit som vi ikke har set tidligere. Der er leget med vævningen, og der er blevet skabt et fedt “spil” i overdelen, som er er kombineret med baseball-lignende syninger. Der er i dén grad kræset for detaljerne, og hvis man får fingrene i en af disse to releases, vil man ikke blive skuffet!
Se den anden colorway fra Wings + Horns lige her.

Hvor kan man købe Wings + Horns x Adidas NMD R2 PK Grey?

Det kan du blandt andet hos 43einhalb og forventeligt også hos END. Se “RELEASE INFO”-oversigten til højre, eller under billederne hvis du læser med på mobilen.

Wings + Horns x Adidas NMD R2 PK Grey

Wings + Horns x Adidas NMD R2 PK Grey

Wings + Horns x Adidas NMD R2 PK Grey

Wings + Horns x Adidas NMD R2 PK Grey

Vores personlige go-to sneakerforhandlere er, Adidas, Naked, Size?, JD Sports, End Clothing og 43einhalb for at nævne et par stykker.

Hvis du leder efter et par sneakers der er udsolgt hos alle normale forhandlere, kan du besøge KLEKT.com hvor man under sikre forhold kan købe udsolgte par direkte fra private sælgere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00